Cum să joci fotbal?
Cum să joci fotbal?
September 15, 2019
De ce fotbalul este cel mai Popular Sport?
De ce fotbalul este cel mai Popular Sport?
September 18, 2019
Show all

De ce bărbaților le place fotbalul?

De ce bărbaților le place fotbalul?

Unul dintre marile mistere pentru fiecare fată este de a înțelege de ce majoritatea bărbaților iubesc fotbalul atât de mult. De fapt, “cum ar fi” lucru ar fi prea limitat pentru a descrie unele cazuri; există copii care sunt atât de dedicați fotbalului că, atunci când există un joc puteți spune la revedere de la ei pentru câteva ore.

În timp ce mulți o poartă mai mult sau mai puțin bine, se pare că există copii răpiți mental. Și nu vorbim doar despre un meci pe săptămână, nu, sunt competiții de weekend, zile de săptămână etc. atunci când nu este un meci de echipa ta este de echipa rival sau chiar de o altă echipă dintr-o altă țară.

Cele 8 motive de bază pentru care bărbaților le place fotbalul

Cele 8 motive de bază pentru care bărbaților le place fotbalulDe ce bărbaților le place fotbalul? Ce se întâmplă cu ei? De ce atât de mult timp dedicat la asta? Sunt doar 22 de tipi în spatele unei mingi, nu? Chiar e ceva acolo care ne scapă?

Apoi vă dăm răspunsuri la aceste întrebări care vă bântuie, deoarece unele dintre următoarele puncte nu pot fi ridicate. Doar citind câteva propoziții, vă veți imagina portretul viu al tatălui tău, prietenul tău, prietenul tău …I-ai văzut pe oamenii ăia țipând în fața televizorului? Cei care gesticulează cu disperare punându-și mâinile pe cap pe stadioane? Cei care dau o barcă din scaunul lor atunci când văd echipa lor bifați și se agită brațele viguros?Se pare că mulți oameni sunt făcuți să vibreze ca nimic altceva în viață. Să vezi un om plângând de bucurie pe un teren de fotbal pentru o victorie majoră nu ar fi o surpriză. Poate ar fi în afara instanței … nu e nici o îndoială că cu fotbalul se exprimă foarte mult.

2. Deconectează
Nu vom fi surprinși de acest lucru în acest moment; bărbaților le place să se deconecteze. De asemenea, ne place să nu ne mai gândim la problemele noastre și să ne facem treaba, dar oamenii par să ajungă la un nivel de neînțeles pentru noi.Când s-a deconectat, du-l la literă. Se pare că faptul că nu ne gândim la nimic în afară de fotbal îi dă un fel de sentiment de libertate care ne este greu să înțelegem.

3. Legătura paternofilială
Mulți fani ai fotbalului își amintesc cu nostalgie acele momente când se uitau la meci sau chiar mergeau la stadion cu tatăl lor.Această memorie de a fi capabil de a împărtăși un spațiu adult cu tatăl poate fi de mare importanță. Mulți părinți sunt mândri că copiii lor împărtășesc divertismentul lor preferat, iar copilul devine și este mai interesat de fotbal.Oricum, fiecare caz este o lume, și există chiar și copii care folosesc interesul în fotbal ca un act de rebeliune sau pedeapsă față de tatăl lor. Acești copii sunt interesați de echipă, spre deosebire de părinții lor, care sunt numiți “rivalul etern”.”

Identitatea, sentimentul de apartenență și socializare


Identitatea, sentimentul de apartenență și socializare

Acest tip de moștenire care, în multe cazuri, lasă tatăl devine ceva similar cu ceea ce o experiență cu religia sau patrie; este ceva imobil pentru viață.Fiind într-o echipă este pentru un om un fel de semn de identitate. Este o altă trăsătură care ar defini o persoană, cum ar fi naționalitatea, profesia sau alte hobby-uri. De fapt, mulți tipi sunt mult mai capabili să se schimbe înainte de oraș, țară, locul de muncă, sau chiar prieteni sau cuplu! decât schimbarea echipelor de fotbal.Identitatea este întotdeauna o construcție care are o mulțime de a face cu social. În acest fel, vorbim despre un sentiment de apartenență la un grup de oameni care împărtășesc un scop comun, și că este faptul că echipa lor este în partea de sus.Partajarea tot ceea ce fotbalul trezește cu alți bărbați creează legături puternice cu fotbalul în sine și cu alte persoane.

5. Rivalitate asigurată
Se spune că fotbalul a moștenit caracteristica războinică a omului, deoarece dorința de război ar fi fost canalizată în acest fel în societățile noastre în beneficiul tuturor. Prin urmare, o parte din fotbal este competitivitatea, și băuturi de fotbal din rivalitatea dintre grupuri.

În acest fel, multe echipe de fotbal experimentează rivalitatea ca parte a ADN-ului lor. Cele mai multe echipe de fotbal au identificat o anumită echipă opusă celei pe care o doresc.Poate fi o rivalitate între Echipe, între echipe diferite din cartierele aceluiași oraș, sau marile rivalități care se confruntă cu cele mai urmărite Echipe dintr-o țară.Unul dintre motivele pentru care bărbaților le place confruntarea este pentru că le permite să dezvolte o idee sau o strategie. Ca și în război, ar trebui să ia în considerare modul de a ataca, cum să apere, contra-atac, au un As în mânecă, etc.În plus, toată reprezentarea mentală și interpretarea a ceea ce se întâmplă pe terenul de joc este un teren plătit pentru fiecare să spună al său. Chiar și cel mai neexperimentat om în practica de fotbal este capabil să spună cât de bun este acel jucător, sau cât de rău antrenorul a ridicat jocul.Totul în cele din urmă este o fereastră care invită omul să-și exprime punctul de vedere față de alte persoane în legătură cu un joc de strategie. Nu există nici o îndoială că el dă pentru o mulțime de chachara cu prietenii săi.

7. Răspuns biologic
S-a dovedit științific că există o parte a creierului bărbaților care este activată într-un mod special atunci când există un meci de fotbal. Se numește cortexul cingulat anterior, și este, de asemenea, activat atunci când este cu tine în pat. Când echipa ta înscrie un gol această zonă este activată la maxim.

În plus, nivelurile de testosteron, de asemenea, merge în sus și este ca și cum ei joacă jocul în sine. Ritmul cardiac este, de asemenea, în sus și în jos. În general, sistemul lor nervos simpatic este activat și nu este până după joc pe care le reveni la normal sau, de fapt, mai obosit de contele.

8. Diferențele dintre bărbați nu există
Un lucru care pare pozitiv în fotbal este că în lumea fotbalului se pare că fiecare om are un loc. Indiferent de originea umilă a unui jucător, el va avea posibilitatea de a juca cu cele mari. La fel ca în cazul în care este de o rasă diferită, pentru că fotbalul nu înțelege acest lucru, doar cât de bine dau mingea.

În acest fel, de asemenea, în fața aceluiași televizor sau stadion oamenii de toate condițiile și clasele sociale se unesc pentru a urmări fotbalul împreună. Le aduce beneficii, pentru că pot uita de alte diferențe care îi împiedică să fie mai spontani între ei.
Install the app on your smartphone and use it offline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *