Cum știu dacă un agent de pariuri este legal?
June 1, 2020
Show all

Ce este pariurile cu Handicap Asiatic?

Piețele de pariuri cu Handicap asiatic sunt perfecte pentru comercianții de fotbal care caută o alternativă la 1X2 mai tradițional. Vă explicăm ce este pariurile cu Handicap asiatic, cum să pariați pe piețe și beneficiile acestora.

Piața pariurilor cu Handicap asiatic este adesea văzută ca fiind complexă, dar odată ce înțelegeți conceptul, veți avea o perspectivă nouă pentru tranzacționarea fotbalului.

Ce sunt handicapurile asiatice?

Într-un meci de fotbal există o diferență de calitate percepută între cei doi adversari. Diferențialul variază determinat de un număr de factori disposiționali și situaționali, cum ar fi:

 • Performanță istorică
 • Formă
 • Puterea financiară
 • Avantajul terenului de acasă
 • Disponibilitatea jucătorului – suspendări sau accidentări
 • Traderii și casele de pariuri interpretează acești factori și reprezintă șansele de succes ale fiecărei echipe cu cote – probabilitatea lor implicită de a câștiga jocul.

În funcție de abilitățile percepute de cele două echipe, diferența poate fi semnificativă, lăsând o valoare mică pe favorit și randamente minime pe piețele standard 1X2.

Piețele de pariuri cu Handicap asiatic contracarează prejudecățile percepute în abilități, prin nivelarea terenului de joc și eliminarea opțiunii de egalitate – rezultând cote mai bune.

Acest lucru se face prin aplicarea unui handicap de gol pozitiv sau negativ pentru fiecare parte, în funcție de care echipa este percepută ca favorit (negativ) sau underdog (pozitiv).

Nivel pariuri cu Handicap Asiatic
Un Handicap asiatic de nivel este oferit atunci când nu există nicio diferență percepută în abilități între două echipe – ambele încep jocul cu 0 goluri. În esență, pariați pe câștigătorul general al jocului.

Diferența este că tragerea la sorți a fost eliminată; deci, dacă meciul se termină la nivel, miza dvs. este rambursată. Acest lucru este la fel ca o remiză nici o piață pariu.

Tabelul de mai jos arată modul în care rezultatul pe un Handicap Asiatic nivel – Nici un avantaj perceput pentru oricare dintre echipe – afectează plata mai multe despre pariuri.

* Pariu anulat: pariul este anulat și miza dvs. este returnată.

Pariuri cu Handicap Asiatic unic

Pariurile cu Handicap Asiatic unic sunt ideale atunci când există o diferență mare de capacitate percepută între două echipe.

Presupusa echipă mai bună va primi un handicap de gol pentru a elimina diferența de calitate în scopuri de pariere. De exemplu, vor începe jocul cu -0.5, -1, -1.5, -2 goluri.

Tabelul de mai jos evidențiază modul în care rezultatul pe un singur Handicap Asiatic afectează plata.

Split, Handicap Asiatic pariuri (sfert de gol)
O piață de pariuri cu Handicap Asiatic divizat este disponibilă atunci când diferența dintre capacitatea celor două echipe este mai puțin definită.

Piața vă permite să vă împărțiți miza pe o echipă pe două handicapuri. De exemplu, o echipă favorizată poate începe jocul cu (0 & -0.5), (-0.5 & -1), (-1 & -1.5) goluri. Aceste piețe sunt, de asemenea, frecvent denumite handicapuri Asiatice cu obiectivul trimestrial, unde 0 & -0.5 ar fi listate ca -0.25, -0.5 & -1 ar fi -0.75 și așa mai departe.

Tabelul de mai jos prezintă modul în care rezultatul pe un Handicap Asiatic divizat afectează plata.

* Câștigă jumătate din miză: câștigi jumătate din miza ta, care este înmulțită cu cotele tale, iar jumătate este returnată.
* Pierdeți jumătate din miză: pierdeți jumătate din miză, iar cealaltă jumătate este returnată.

Beneficiile pariurilor cu Handicap Asiatic
Puteți comerțul cu handicapuri Asiatice in-play, reacționează pentru a se potrivi specificului, care vă permite să comerțului exact ca pe orice altă piață de fotbal – pariuri pre-joc pentru a vă oferi comerț, oportunități, sau de a folosi Handicap Asiatic piață în timpul jocului pentru a bloca într-un profit.

În plus, există o serie de beneficii pentru pariuri pe piețele de Handicap Asiatic:

Chiar dacă echipa pe care ați susținut-o este învinsă, pariul dvs. poate totuși să câștige sau să fie anulat, în funcție de handicap. Acest lucru scade riscul de a pierde pariul în comparație cu o piață 1×2. De exemplu, cele două grafice de mai jos arată rezultatele câștigătoare pe un pariu pentru ca underdog să câștige pe piața 1×2 în comparație cu Underdog care acoperă handicapul gol + 1.5.

 • Handicapurile asiatice sunt piața aleasă pentru mulți pariori profesioniști-ceea ce înseamnă că piața tinde să ofere o valoare mai bună.
 • Marjele de pariere sunt mai mici pe măsură ce tragerea la sorți a fost eliminată, oferindu-vă mai multe șanse de profit susținut în timp.
 • Prin eliminarea prejudecății percepute între două echipe, oferă pariorilor mai multă valoare echipelor foarte favorizate.
 • De ce se numește handicap “Asiatic”?
 • Se numește handicap “Asiatic”, deoarece această formă de pariuri își are originea în Indonezia și este populară în Asia.

Aplicați acest lucru la pariuri

Acum înțelegeți cum să pariați pe handicapurile asiatice, aveți o alternativă pentru tranzacționarea piețelor de fotbal. Pariurile cu Handicap asiatic pot fi o modalitate mai inteligentă de a tranzacționa, oferindu-vă mai multe oportunități de a găsi valoare și de a crește rentabilitatea investiției în timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *